Despre Detectiv Art

Raportul de Investigare al detectivilor:

Pornind de la solicitarea beneficiarului, au fost efectuate investigatii si verificari privind Agentia Internationala de detectivi particulari Detectiv Art.
In urma cercetarilor, s-a identificat ca aceasta firma de investigatori particulari are sediul in Bucuresti si functioneaza legal in baza urmatoarelor avize si aprobari obtinute:

  • atestat de detectiv particulareliberat de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti;
  • licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane
  • cod de inregistrare fiscalaeliberat de Agentia de Administrare Fiscala.

Investigatii Economice

De ce noi?

Agentia de investigatii privateDetectiv Art este constituita dindetectivi cu experienta indelungata in munca de supraveghere si investigatii.
Toti membrii agentiei de detectivi, dar si colaboratorii acestora, sunt atestati profesional si vorbitori de limbi straine.

In relatia cu agentia de detectivi privati,


discretia si confidentialitatea totala

sunt garantate prin incheierea unui contract si prin clauzele aferente.

Fiecare client al acestei firme de detectivi primeste o abordare corecta a problemelor sale. Din acest motiv se accepta doar cazurile cu sanse maxime de rezolvare, oferind asistenta specializata gratuita fiecarui caz.

Dotări tehnice

La capitolul dotare agentia de detectivi dispune de tehnica moderna, care se incadreaza in parametrii legali precum si de autoturisme proprii. Sediul central al agentiei este in Bucuresti - Romania dar echipele de detectivi particulari sunt dispuse la deplasari atat in tara cat si in strainatate.
"Cel mai bun exemplu este prezentarea adevaraului..."
Agentia Detectiv Art

Abilități

Simbolul pe care agentia de detectivi a ales sa il foloseasca, este imaginea "SOIMUL DUNAREAN", cunoscut si ca soimul sacru si ne identificam cu acesta datorita calitatilor lui:

RAPIDITATE
in picaj, este cea mai rapida vietate din lume.

INTELIGENTA
cel mai inteligent membru al familiei "falco"

AMBITIE si TENACITATE
urmareste tinta pana la epuizare, nu o abandoneaza, si nu devine din vanator o prada.

Cu stima, respect si intelegere. (Detectiv Art)
NOTA: La finalul fiecarui caz rezolvat echipa de detectivi particulari va pregati clientilor un raport de investigaresi de prezentare a situatiei, precum si probele aferente. Acesta este stilul de lucru Detectiv Art!

Contactati-ne acum!

Ne puteti contacta atat telefonic cat si prin e-mail oricand! In cel mai scurt timp posibil, un detectiv va raspunde solicitarii dumneavoastra. Va garantam discretia totala!

* Pentru a va putea contacta, este necesara completarea campurilor marcate cu acest simbol. Declararea numelui este optionala! Datele introduse mai sus nu vor fi prelucrate sau stocate.

Trimite

Mesajul a fost trimis. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de un detectiv specializat al agentiei Detectiv Art
Va rugam, completati toate datele necesare, semnalate mai sus.
Asiguram discretie totala. Program NON-STOP.