Analize pe caz:

Romania este plina de masini clonate
29 Martie 2012
Detectiv Art

Nu stim daca chiar

" Romania este plina de masini clonate "

adica daca la ora actuala in trafic ar fi o suta - o mie, sau zeci de mii de autoturisme.

Titlul acestei stiri poate fi o exagerare, ...sau nu. Cert este ca noi, ca detectivi particulari, consideram acest fenomen demn de luat in seama. Stirea mai spune:

" Nu sunt cazuri izolate, ci este o retea. O grupare din care ar putea face parte atat politisti, cat si angajati ai Registrului Auto Roman "

Daca, cu adevarat in urma anchetei, a cercetarilor si a investigatiilor ce vor urma se va confirma aceasta complicitate la infractiuni din partea autoritatilor, situatia devine grava, pentru ca orice cetatean onest se poate apara extrem de greu atunci cand cei care sunt platiti sa te apere si sa te protejeze devin din anchetatori si investigatori:

INFRACTORI!


Ne permitem sa va oferim cateva pareri si sfaturi venite de la echipa noastra de investigatori privati:

• Masinile clonate, furate, sau placutele de inmatriculare contrafacute ori furate de pe alte autoturisme pot fi folosite la urmatoarele infractiuni:
jafuri (cu mina armata sau nu), talharii, rapiri, asasinate, inselaciuni, precum si in multe alte delicte unde pentru infractori apare pericolul martorilor sau al camerelor de supraveghere.

Sa ne punem putin in "pielea infractorilor" - ei trebuie sa gaseasca o masina "tinta" la care riscul de se intersecta cu ea in trafic (sau sa fie vazuta simultan dar in locatii diferite) sa fie cat mai redus. 

Pentru aceasta ei au nevoie de informatii sau poate chiar sunt nevoiti sa faca unele supravegheri ori investigatii. In cazul in care infractiunea planuita de ei necesita o " CLONA " (si nu doar schimbarea placutelor de inmatriculare) au nevoie sa copieze detalii personale ale atoturismului tinta. Deci este nevoie de poze sau cadre video! In acest context va rugam primiti niste sfaturi utrile de la o agentie de detectivi privati:


• fiti vigilenti in permanenta cu orice zona in care este parcat autorismul dumneavoastra frecvent sau ocazional;
• daca observati personal, sau sunteti anuntati ca masina dumneavoastra a fost fotografiata sau filmata, incercati sa retineti cat mai multe detalii, sau imediat "cat e situatia calda" sa faceti propiile dumneavoastra investigatii: in ce directie a plecat fotograful, de cine mai era insotit, daca urca in alta masina retineti numarul, culoarea, diverse inscriptionari, sau alte detalii utile investigatiilor ulterioare;
• in cazul ca sunteti de fata la eveniment, nu aratati pe moment ca v-ati dat seama de situatie!

Este mult mai inteligent sa va transformati din prada in vanator!

Adica incercati sa supravegheati fotograful de ocazie discret pana la masina sa si mai ales daca puteti dumneavoastra sa faceti cateva poze (fara blitz) fotografului, celor care-l insotesc, sau masinii in care va urca. 

Sursa: Antena3.ro

Analiza: cazuistica Detectiv Art

 

 

 

 

Aveti impresia ca ati vazut un autoturism care seamana izbitor cu al dvs. si are acelasi numar de inmatriculare? Lasati-ne un mesaj si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un investigator cu experienta in prevenirea clonarii masinilor!

* Pentru a va putea contacta, este necesara completarea campurilor marcate cu acest simbol. Declararea numelui este optionala! Datele introduse mai sus nu vor fi prelucrate sau stocate.

Trimite

Mesajul a fost trimis. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de un detectiv specializat al agentiei Detectiv Art
Va rugam, completati toate datele necesare, semnalate mai sus.
Asiguram discretie totala. Program NON-STOP.